Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Disponibila in schimbul unei sume de aproape 500.000 de euro, extrema creatie mizeaza pe un motor cu opt cilindri in V si doua turbine pentru a pune la dispozitia celui de la volan undeva in jurul a 530 de cai putere.

Se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei cu cinci portiere - lista atractiilor principale culminand cu lungimea de peste 5.0 metri, insa nici noul pachet aerodinamic de la Keyvani, compus din nenumarate elemente realizate din fibra de carbon, ori jantele supradimensionate din aliaj, insotite de un design multispita, plus diametrul de 24 de inch, nu vor trece complet neobservate.

Seria vestilor bune continua, cel putin la nivelul departamentului exterior, atat cu o capota ventilata a motorului, cat si cu un sistem de evacuare acompaniat de patru tips-uri paralelipipedice, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv patru display-uri color - doua dintre acestea decorand plansa de bord tapitata, la randul ei, cu o piele de culoare portocalie. Nu lipsesc din cabina - ba dimpotriva, am putea spune, nici detaliile contrastante, sub forma de romburi, scaunele multifunctionale sau instalatia audio de top.

Sub capota, urmatorul Range Rover gazduieste un V8 twin-turbo cu capacitatea de 4.395 de centimetri cubi - care lucreaza impreuna cu o transmisie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total de aproximativ 530 CP, versiunea de baza a luxosului model de origine germana reusind sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.6 secunde.

Range Rover de vanzare

Range Rover de vanzare

Range Rover de vanzare

Range Rover de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Range Rover de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2023