Dai un ban, dar stai in fata. Cum se construieste pe comanda masina care costa cat o vila in Primaverii

Dai un ban, dar stai in fata. Cum se construieste pe comanda masina care costa cat o vila in Primaverii
  • Internetul ne ofera noi informatii cu privire la viitorul Aston Martin Valkyrie
  • Top Gear ne arata cum decurge procesul de personalizare a masinii de 2.5 milioane de lire sterline
  • Automobilul britanic este construit impreuna cu specialistii Red Bull Racing
Distribuie pe Facebook

2.5 milioane de lire sterline. Acesta este pretul minim pe care clientii noului Aston Martin Valkyrie vor trebui sa il scoata din conturi si buzunare pentru a se bucura de propriul exemplar.

Ca Aston Martin lucreaza la cea mai tare masina de strada din toate timpurile, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: compania a publicat deja numeroase fotografii oficiale ale mult anticipatului Valkyrie.

Totodata, nu sunt deloc putini cei care stiu cu ce se "mananca" aceasta creatie. Dezvoltata impreuna cu specialistii echipei Red Bull Racing, sportiva britanica foloseste un benzinar V12 capabil sa se tureze pana la 11.200 de rpm.

Sasiul revolutionar sau caroseria proiectata pentru un maximum de eficienta aerodinamica reprezinta alte elemente-cheie in dotarea noului Aston Martin Valkyrie. Lista detaliilor marete continua cu pretul de achizitie... absolut urias.

2.5 milioane de lire sterline este suma minima pe care clientii masinii dezvoltate impreuna cu specialistii echipei Red Bull Racing vor trebui sa o plateasca. Inainte de optionale si daca au reusit sa prinda un loc pe exclusivista lista.

Asa se explica si dorinta britanicilor de la Aston Martin ca fiecare dintre cele 150 de exemplare ale sportivei Valkyrie sa fie unic. Este si motivul pentru care configuratorul acesta cuprinde zeci de optiuni diferite, la prima vedere.

Cum arata experienta oferita cumparatorului dispus sa plateasca 2.5 milioane de lire sterline pe o singura masina? Raspunsul, chiar in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2019