De cand asteptam clipul ASTA! Uite cat de repede accelereaza noul Nissan GT-R Facelift!

De cand asteptam clipul ASTA! Uite cat de repede accelereaza noul Nissan GT-R Facelift!
  • Noul Nissan GT-R Facelift ofera o motorizare V6 twin-turbo de 3.8 litri si aproximativ 570 CP
  • Supercarul japonez anunta numeroase imbunatatiri inclusiv la nivel de transmisie si aerodinamica
  • Interiorul propune un ecran tactil cu o diagonala de opt inch, materiale de calitate si insonorizare de top
Distribuie pe Facebook

Nu poti nega acest lucru. Esti unul dintre cei care au asteptat de la bun inceput sa vada cat de repede accelereaza noul Nissan GT-R. Iata ca in cele din urma avem si raspunsul tau.

Si totusi, inainte de a vedea cum zboara acul vitezometrului pana la 180 de kilometri pe ora, permite-ne mai intai sa iti reamintim ca versiunea imbunatatita a supercarului japonez ascunde acum in compartimentul motor o unitate V6 twin-turbo de 3.8 litri si aproximativ 570 CP.

Plusul de putere aparut sub capota reprezinta insa doar inceputul, acelasi nou Nissan GT-R Facelift anuntand o serie de upgrade-uri inclusiv la nivel de transmisie, respectiv aerodinamica.

Cu numeroase modificari ne intalnim, de asemenea, si la interior, acolo unde versiunea imbunatatita a supercarului japonez propune un ecran tactil cu o diagonala de opt inch, materiale de calitate si, nu in ultimul rand,... insonorizare de top - multumita tenhologiei Active Noise Cancellation.

Asadar, acestea fiind spuse, revenim la subiectul principal al acestui material, si anume modul in care noul Nissan GT-R Facelift reuseste sa accelereze pana la 180 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe