Degeaba, pe rosu arata cel mai bine. Acest RS4 Avant este vedeta showroom-ului Audi Forum

Degeaba, pe rosu arata cel mai bine. Acest RS4 Avant este vedeta showroom-ului Audi Forum
  • Acest RS4 este finisat in nuanta Misano Red
  • Este gazduit de showroom-ul Audi Forum
  • Jantele de 20 de inch costa 3.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Showroom-ul principal al nemtilor de la Audi gazduieste un superb RS4 Avant de ultima generatie. Masina vine alaturi de nuanta Misano Red si de o lista de dotari optionale destul de stufoasa si totodata costisitoare.

Fiecare constructor de automobile are in interiorul sau in apropierea sediului principal un showroom in care sunt expuse cele mai noi modele. Nemtii de la Audi au asa-numitul Forum care gazduieste printre altele si un RS4 Avant de ultima generatie.

Audi RS4 in Misano Red

Spre deosebire de masina oficiala, lansata cu cateva luni in urma la Frankfurt si finisata in celebra nuanta Nogaro Blue, acest exemplar vine alaturi de culoarea Misano Red, o optiune care potrivit configuratorului costa 890 de euro. Destul de putin daca te gandesti ca acel Nogaro Blue, folosit de primul RS4 Avant din istorie si de legendarul RS2, te-ar costa 2.400 de euro.

Audi RS4 in Misano Red

Ca tot veni vorba de dotari optionale, RS4-le din aceste imagini are cateva destul de interesante, si scumpe totodata. Spre exemplu jantele de 20 de inch care costa 3.000 de euro, farurile matrix cu LED mai adauga alti 860 de euro la nota de plata sau multitudinea de elemente din fibra de carbon, care cresc pretul cu alte mii bune de euro.

Audi RS4 in Misano Red

Sub capota, break-ul de performanta ascunde un propulsor V6 twin-turbo de 2.9 litri, capabil de 450 de cai putere si 600 Nm cuplu. Tractiunea nu avea cum sa fie alta decat una integrala Quattro, iar transmisia automata Tiptronic este singura optiune disponibila. Noul RS4 Avant atinge 100 de km/h in doar 4.1 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h. In tot acest timp, producatorul sustine un consum mediu de 8,8 litri/100 de kilometri.

Audi RS4 in Misano Red

Noua generatie RS4 Avant nu a ajuns inca in Romania insa in Germania si in alte tari europene acest model de performanta poate fi deja comandat. Pretul de pornire este de 79.800 de euro.

Audi RS4 in Misano Red

Audi RS4 in Misano Red

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS4 in Misano Red
mai multe