Detalii proaspete despre noua Alfa Romeo 4C

Detalii proaspete despre noua Alfa Romeo 4C
  • Noua Alfa Romeo 4C ajunge pe piata luna viitoare
  • Supercarul ascunde sub capota un 1.75 turbo de 240 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Alfa Romeo va lansa in luna octombrie un nou model, supercarul 4C. Inainte insa de acest mult asteptat moment, producatorii italieni s-au gandit sa faca o surpriza fanilor sai si sa publice detaliile complete ale celui mai nou automobil al sau.

Pachete pentru toate gusturile

Noul Alfa Romeo 4C surprinde placut inca de la pachetul standard, care vine echipat cu un panou de instrumente digitale avansat, un volan imbracat in piele si scaune tapitate. De asemenea, supercarul italian are etriere finisate in gri, evacuare dubla si jante din aliaj pe 17 / 18 inci.

In cazul in care aceste dotari nu sunt suficient de impresionante, pachetul Racing adauga noii Alfa Romeo 4C un volan sport, cu piele si insertii de microfibra, un sistem de evacuare sport si suspensie imbunatatita. Pachetul Racing cuprinde, de asemenea, jante de 18 / 19 inci cu anvelope AR Racing.

Noua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Noua Alfa Romeo 4C - Galerie FotoNoua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Daca esti in cautarea a ceva si mai luxos, Alfa Romeo 4C vine si intr-o astfel de versiune atunci cand este echipata cu pachetul Luxury. Acesta cuprinde scaune din piele si microfibra, dar si faruri Bi-LED-uri inconjurate de fibra de carbon.

Accesorii Alfa Romeo 4C

Clientii mai pretentiosi au la dispozitie o gama larga de accesorii. Noua Alfa Romeo 4C poate fi dotata cu jante cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inci, disponibile in diferite finisari, spoiler spate din fibra de carbon sau material compozit, etriere negre, rosii sau galbene, oglinzi cromate sau din fibra de carbon, interior din fibra de carbon si o suspensie sport cu arcuri si amortizoare noi.

Noua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Noua Alfa Romeo 4C - Galerie FotoNoua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Noua Alfa Romeo 4C, un automobil usor si puternic

Pentru a avea o greutate cat mai mica, italienii de la Alfa Romeo au folosit pentru noul 4C doar fibra de carbon, aluminiu si PUR-RIM (poliuretan injectat). De asemenea, supercarul companiei din Torino are geamuri mult mai usoare, cu aproximativ 15% decat cele normale, dar si un sasiu monococ din fibra de carbon care cantareste doar 65 kg.

Puterea noii Alfa Romeo 4C este asigurata de un motor supraalimentat in patru cilindri, de 1,75 litri, ce produce 240 de cai-putere. Acesta este conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj, care permite ca masina sport de 895 kg sa ajunga la o viteza de 100 km/h in doar 4,5 secunde. In ceea ce priveste eficienta, consumul mediu al noii Alfa Romeo 4C este de 6,8 l/100km, cu emisii de CO2 de 157 g/km.

Noua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Noua Alfa Romeo 4C - Galerie FotoNoua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto

Alfa Romeo va fabrica 3.500 de unitati 4C anual si doar 1.000 dintre acestea sunt destinate pentru piata din Europa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Noua Alfa Romeo 4C - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2013