Dle. Bond, noua dvs. masina este aici. Permiteti-mi sa va prezint noul Aston Martin DB11!

Dle. Bond, noua dvs. masina este aici. Permiteti-mi sa va prezint noul Aston Martin DB11!
  • Aston Martin prezinta noul DB11
  • Urmasul modelului DB9 ascunde sub capota un V12 bi-turbo
  • 600 CP si 3.8 secunde sunt valorile definitorii
Distribuie pe Facebook

Aston Martin renaste la Geneva, marca favorita a lui James Bond debarcand pe taram elvetian alaturi de noul DB11.

Dupa aproximativ 12 ani de activitate, cel mai elegant grand tourer din istoria Marii Britanii iese din productia de serie. Modelul DB9 - caci despre el este vorba, nu are insa de ce sa se teama.

Mostenirea sa va fi dusa mai departe de proaspat lansatul Aston Martin DB11, care pluseaza cu un motor V12 bi-turbo de 5.2 litri si aproximativ 600 de cai putere.

O alta veste buna consta in adoptarea unei transmisii automate cu opt rapoarte, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se acum in numai 3.8 secunde. Viteza maxima urca, in schimb, la 322 de kilometri pe ora.

Aston Martin DB11Aston Martin DB11

Nu doar angrenajul motor - cutie de viteze este unul complet nou; acelasi lucru se poate si despre platforma din aluminiu peste care au fost asezate panourile caroseriei.

Panouri atent sculptate pentru a atrage toate privirile celor din jur si, totodata, livrate alaturi de blocuri optice alungite, dar si jante din aliaj cu design unic in zece spite - si dimensiuni de 20 inch, in cazul in care te intrebai.

In ceea ce priveste meniul interior, proaspat lansatul Aston Martin DB11 surprinde in special prin ceasurile de bord digitale, insa nu vor trece neobservate nici restul dotarilor.

Aston Martin DB11Aston Martin DB11

Altfel spus, avem scaune ventilate, instalatie audio Bang & Olufsen (cu o putere maxima de 1.000 W), dar si sistem de infotainment controlabil prin intermediul unui touchpad pe care s-ar putea sa fi-l vazut si la modelele Mercedes.

Tot la capitolul tehnologii putem trece si cele trei moduri de condus puse la dispozitia soferului, dar si diferentialul LSD dotat inclusiv cu torque vectoring.

Suna bine, nu-i asa? Atunci nu te mira ca pretul de pornire se stiueaza in jurul sumei de 204.900 euro. Bucura-te in continuare de caracteristicile proaspat lansatului Aston Martin DB11 - capitolul la care putem trece in revista chiar si un portbagaj mai mare cu 20%.

Aston Martin DB11Aston Martin DB11

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Aston Martin DB11
mai multe