E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2008 are un design retro la exterior si e de peste 166.6 de ori mai rara decat un Bugatti Chiron

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2008 are un design retro la exterior si e de peste 166.6 de ori mai rara decat un Bugatti Chiron
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2008 are un design retro la exterior
  • E de peste 166.6 de ori mai rara decat un Bugatti Chiron
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre unitatea instalata in compartimentul motor, raspunsul corect consta - in cazul de fata, intr-un motor V8 de 3.6 litri si undeva in jurul a 400 de cai.

Un exclusivist dealer auto din regiunea germana Nurnberg isi va intampina clientii care aleg sa ii treaca pragul, zilele acestea, alaturi de un vehicul extrem de rar si, nu in ultimul rand, special. Este vorba, mai exact, despre unul dintre cele aparent doar trei exemplare oferite sub denumirea de Sbarro Alcador GTB.

Asamblata in urma cu circa 14 ani - asa cum mentionam si anterior, in randurile de mai sus, masina din cazul de fata are la baza un Ferrari 360, de unde si propulsorul V8 de 3.6 litri, cu 400 de cai sub capota.

Sbarro Alcador GTB de vanzare

Comparativ insa cu vehiculul italian - caruia acest Sbarro Alcador GTB de o culoare rosie ca focul ii datoreaza existenta, designul specific caroseriei este complet nou si se bucura de diferite elemente cu tenta retro. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici usile cu deschidere verticala ori plafonul contrastant, negru.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, masina din cazul de fata pare sa fi primit catreva modificari la nivelul plansei de bord - consola centrala orientata catre sofer fiind, aparent, cea mai evidenta dintre toate.

Pretul de vanzare? Potrivit anuntului publicat pe site-ul exclusivistului dealer auto din regiunea germana Nurnberg, vehiculul botezat Sbarro Alcador GTB asteapta un cumparator care sa achite o nota de plata de aproximativ 395.000 de euro, aceasta fiind si de cinci ori mai mare decat costul unui Ferrari 360.

Sbarro Alcador GTB de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Sbarro Alcador GTB de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2022