E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2008 e de 25 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2008 e de 25 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2008 e de 25 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.496 de centimetri cubi, pe benzina, livreaza rotilor de pe ambele punti circa 650 de cai putere. Plus 660 de Newton-Metri.

Un exclusivist dealer auto din extravagantul Dubai isi intampina vizitatorii, in aceste prime zile de primavara, alaturi de un model extrem de rar si - totodata, de special. Respectiva companie asiatica fiind - mai exact, gazda uneia dintre cele numai 20 de unitati Lamborghini Reventon asamblate vreodata.

Fabricata acum mai bine de 15 ani, impresionanta masinarie se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin aspectul angular al caroseriei, cat si prin nuanta mata de gri in care a fost finisata. Numeroase priviri promitand sa atraga, mai mult sau mai putin surprinzator, inclusiv portierele cu deschidere verticala si jantele din aliaj - cu detalii din fibra de carbon in echipare.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, urmatorul Reventon ofera - precum celelalte exemplare din serie, si o tapiterie din Alcantara de culoare verde. Cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc - ba dimpotriva, nici elementele din piele ori instrumentele de bord cu display-uri TFT in dotare.

Reteta specifica super modelului cu nota de plata de 1.715.000 de euro se incheie, asa cum precizam, de altfel, si anterior, cu propulsorul V12 de 6.5 litri - pe benzina, natural aspirat. Care livreaza - tuturor celor patru roti, aproximativ 650 CP, plus 660 Nm, mai dezvaluie lista cu caracteristici de ordin tehnic a supercarului cu design de avion de vanatoare, inspirat de F-22 Raptor.

Lamborghini Reventon de vanzare

Lamborghini Reventon de vanzare

Lamborghini Reventon de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Lamborghini Reventon de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2024