E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 10 de masini exista in toata lumea...

  • Unul dintre cele numai zece exemplare Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione va fi scos luna viitoare la licitatie
  • Este vorba chiar despre primul autoturism din serie, prototipul expus in cadrul Salonului de la Geneva din 1991
  • Pretul modelului rulat pentru doar 19.500 de kilometri, de un singur proprietar, nu a fost momentan anuntat
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la vanzare, luna viitoare, cu doar 19.500 de kilometri la bord. Pretul: o mare necunoscuta, cel putin pentru moment.

Peste aproximativ patru saptamani, in data de 25 mai, colectionarii de automobile fine sunt asteptati pe malul lacului Como, pentru o licitatie marca RM Sotheby's.

Organizat in gradina Vilei Erba, evenimentul respectiv promite sa adune laolalta produse dintre cele mai exclusiviste, fabricate in diferite perioade de timp si stiluri.

Un astfel de exemplu il reprezinta acest Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione, model oferit intr-o serie limitata la numai zece unitati, potrivit anuntului de vanzare.

Finisat intr-o nuanta de galben si rulat pentru doar 19.500 de kilometri, vehiculul cu pricina este chiar primul exemplar din serie, prototipul expus in cadrul GIMS 1991.

Inutil de mentionat, autoturismul italian nu a avut decat un singur proprietar pana in prezent si se prezinta intr-o stare exceptionala - atat tehnic, cat si estetic.

Conform informatiilor publicate de RM Sotheby's, editia Zagato Elaborazione se diferentiaza de modelul Ferrari 348 TB prin mai multe elemente de ordin vizual.

Spoilerul fata complet redesenat, stopurile rotunde sau celebrul plafon de tip "double bubble" se numara printre cele mai evidente exemple in acest sens.

Alte detalii includ o capota transparenta pentru motorul V8, jante din aliaj cu semnatura O.Z. Racing, plus un interior restilizat si retapitat in piele intoarsa.

Dupa cum precizam si anterior, oficialii casei de licitatii nu au dat momentan publicitatii niciun fel de date cu privire la valoarea ori pretul de vanzare al masinii.

Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione

Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione

Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione

Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione

Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Ferrari 348 TB Zagato Elaborazione
mai multe