E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 12 masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 12 masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar 12 masini exista in toata lumea
  • Una tocmai a fost scoasa la vanzare, pe internet
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare. Cu numai 3.476 de kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Una dintre cele doar 14 piese ale colectiei cunoscute sub numele de Vector M-12 a fost scoasa la vanzare, zilele acestea, pe internet. Oferita de celebra casa de licitatii Barrett-Jackson, respectiva masina se remarca numadecat prin caroseria neagra cu faruri escamotabile si un eleron de dimensiuni mai mult decat generoase.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj in numai trei spite si geamurile complet atipice ale portierelor cu deschidere verticala, in timp ce interiorul a pregatit o combinatie de piele rosie si neagra, plus numeroase cusaturi contrastante si accente piano black.

Vector M-12 de vanzare

Vector M-12 de vanzare

Fabricata acum mai bine de doua decenii, chiar la sfarsitul anilor 1990, masina cu numarul 12 dintr-un total de doar 14 ar fi facut parte, initial, din colectia faimosului sultan din Brunei. Sub capota, o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V, de 5.7 litri si provenienta Lamborghini, livreaza rotilor de pe puntea spate circa 492 CP.

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 96 km/h nu dureaza decat 4.5 secunde, in timp ce valoarea din dreptul vitezei maxime nu ramane decat un foarte mare mister, anuntul de vanzare precizand, in schimb, ca respectivul Vector M-12 a primit, recent, o volanta ceramica.

De asemenea, in anuntul publicat pe propria sa pagina de internet, celebra casa de licitatii Barrett-Jackson mai vorbeste si despre o cabina modificata pentru a gazdui, intr-un mod cat mai confortabil cu putinta, pasagerii inalti. Dar si despre un rulaj de numai 2.160 de mile, care echivaleaza cu 3.476 de kilometri, evident.

Vector M-12 de vanzare

Vector M-12 de vanzare

Vector M-12 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Vector M-12 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2021