E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar 31 de masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar 31 de masini exista in toata lumea...
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la vanzare chiar saptamana viitoare. Cu numai 2.631 de kilometri parcursi in total.

Una dintre cele aproximativ 31 de unitati ale colectiei RUF CTR3 va fi scoasa chiar saptamana viitoare la licitatie, cu ocazia unei vanzari organizate on-line de celebra casa Silverstone. In perioada 11 - 20 noiembrie, dupa cum precizam si anterior.

Fabricata acum mai bine de o decada, in cursul anului 2009, respectiva masina se remarca in special prin caroseria de culoare Chroma Flash Hologram Matte, careia i se alatura un interior in piele Sportrot.

Ruf CTR3 de vanzare

Construita pe o platforma dezvoltata alaturi de specialistii companiei Multimatic cu sediul in Canada, ce asambleaza noul Ford GT, impozanta creatie scoate la iveala inclusiv un set de aripi laterale proeminente. Plus jante cu prindere centrala.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, cumparatorul se va bucura si de o pereche de scaune realizate din fibra de carbon, de cusaturi contrastante si o unitate audio din gama de produse Alpine.

Sub capota, respectivul RUF CTR3 gazduieste, montata central, o motorizare twin-turbo cu sase cilindri si capacitatea de 3.8 litri. Livrarea celor 682 de cai prezenti la datorie se face exclusiv catre puntea spate, printr-o transmisie secventiala.

Nota de plata ramane in muster, insa nu va fi una deloc mica, mai ales daca tinem cont si de discurile de franare carbon-ceramice, de 380 de milimetir, etrierele din aluminiu sau rulajul de 2.631 de kilometri.

Ruf CTR3 de vanzare

Ruf CTR3 de vanzare

Ruf CTR3 de vanzare

Ruf CTR3 de vanzare

Ruf CTR3 de vanzare

Ruf CTR3 de vanzare

Ruf CTR3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Ruf CTR3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2020