E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar zece masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar zece masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar zece masini exista in toata lumea
  • Una va fi scoasa, curand, la licitatie, in SUA
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa, curand, la licitatie. Cu numai 3.387 de kilometri la bord, conform anuntului de vanzare.

Una dintre cele doar zece piese ale colectiei F60 America, lansata de Ferrari in 2014 pentru a celebra 60 de ani de prezenta pe piata din America de Nord, va fi scoasa curand la licitatie, in cadrul unui eveniment organizat de RM Sotheby’s. Disponibila, de noua, in schimbul unei sume de aproximativ 2.5 milioane de dolari, respectiva masina s-ar putea vinde acum cu 3.500.000 - 4.500.000 de dolari.

Finisata intr-o nuanta de Blu Nart, caracterizata de un design inspirat de bolizii din 1950 si 1960 si acompaniata de un plafon retractabil din material textil sau fibra de carbon, aceasta nu a parcurs decat 3.387 de kilometri pana in ziua de astazi. Lista atractiilor principale continua cu tapiterie din piele rosie pentru scaunul soferului si tapiteria din piele albastra pentru scaunul pasagerului.

Totodata, din pachetul specific respectivului F60 America nu lipsesc nici elementele contrastante sau fibra de carbon visinie. Daca mai trebuia precizat, masina lansata de Ferrari in 2014 pentru a celebra 60 de ani de prezenta pe piata din America de Nord are la baza vechea gama F12 Berlinetta, astfel ca sub capota isi face veacul un motor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.3 litri, evident.

Multumita puterii maxime de 730 de cai putere, aceasta reuseste sa rezolve clasica problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.1 secunde, dupa cum reiese si din primele detalii si informatii oficiale oferite publicului larg. De cealalta parte, valoarea caracteristica vitezei maxime nu reprezinta decat un mare mister.

Ferrari F60 America de vanzare

Ferrari F60 America de vanzare

Ferrari F60 America de vanzare

Ferrari F60 America de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Ferrari F60 America de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2021