E pentru prima oara cand BMW ia decizia asta. Ce masina au lansat bavarezii in Los Angeles

E pentru prima oara cand BMW ia decizia asta. Ce masina au lansat bavarezii in Los Angeles
  • BMW prezinta primul M3 CS din istoria companiei
  • Automobilul bavarez ofera 453 CP dintr-un 3.0
  • Productia este limitata la numai 1.200 exemplare
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat in cadrul editiei din acest a Salonului Auto International de la Los Angeles primul M3 CS din istoria companiei.

BMW continua seria lansarilor speciale si prezinta cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles primul M3 CS din istoria companiei.

Pus in miscare de o motorizare bi-turbo de trei litri si 453 CP, oferita exclusiv in compania cutiei DCT cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, modelul bavarez de inalta performanta are nevoie de numai 3.7 secunde pentru a sprinta de la 0 la 96 km/h.

BMW M3 CS - Poze reale

BMW M3 CS - Poze reale

In ceea ce priveste viteza maxima, ei bine... aceasta este limitata la 280 km/h, dupa cum se arata in comunicatul de presa publicat anterior de oficialii marcii din Munchen.

Exceptand plusul de putere si vana, primul M3 CS din istoria companiei BMW se mai poate lauda si cu o doza extra de manevrabilitatea datorita suspensiei adaptive care, in cazul de fata, a fost inclusa pe lista echipamentelor oferite in standard.

Din punct de vedere estetic, noul model bavarez de inalta performanta impresioneaza in special prin prelungirea atasata spoilerului fata si difuzorul de M4 GTS.

Nu lipsesc din meniu nici jantele cu design unic sau eleronul pentru portbagaj, in timp ce interiorul isi intampina pasagerii alaturi de scaunele fata ale versiunii M3 Competition Package, carora li se alatura o combinatie delicioasa de piele si alcantara.

Multumita mai multor elemente din carbon - printre care si plafonul ori capota motorului, primul BMW M3 CS din Munchen a pierdut aproximativ 50 kg din greutate.

Totodata, spre deosebire de varianta standard a modelului bavarez de inalta performanta, automobilul prezentat cu ocazia Salonului International ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles va fi produs intr-o serie limitata la 1.200 exemplare.

BMW M3 CS - Poze reale

BMW M3 CS - Poze reale

BMW M3 CS - Poze reale

BMW M3 CS - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M3 CS - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2017