Englezii au scos-o la vanzare! Se cauta cumparator pentru singura masina cu 500 km/h in bord

Englezii au scos-o la vanzare! Se cauta cumparator pentru singura masina cu 500 km/h in bord
  • Englezii au scos-o la vanzare!
  • Se cauta cumparator pentru singura masina cu 500 km/h in bord
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie din fibra de carbon de culoare albastra, dar si un interior din piele fina, maronie.

Persoanele cu dare de mana sunt asteptate in Anglia, la dealerul Scuderia Prestige din Camberley, de un Bugatti Chiron cu o configuratie, de ce nu, unica pe a noastra planeta. Privira de la exterior spre interior, masina fabricata in cursul anului 2017 se remarca numaidecat prin caroseria din fibra de carbon de culoare albastra, care a costat 265.000 de euro, conform anuntului publicat pe site-ul vanzatorului.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu numeroase accente finisate in bleu, taxate de oficialii companiei producatoare cu o suma de 11.000 de euro, si unele detalii din fibra de carbon pentru compartimentul motor, oferite la randul lor contra cost, in schimbul a 18.000 de euro, dupa spusele tuturor partilor implicate.

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Scaunele cu reglare electrica, pentru care s-au platit, in plus, 25.000 de euro, dar si tapiteria din piele fina, maronie, servita alaturi de ornamente din fibra de carbon, o combinatie sinonima cu un minus de 55.000 de euro in contul de la banca, se afla, in schimb, pe lista atractiilor principale specifice interiorului. Alaturi, bineinteles, de vitezometrul gradat pana la 500 de kilometri pe ora, disponibil in standard.

Daca mai era nevoie de precizat, sub capota masinii fabricate in cursul anului 2017 se ascunde un benzinar cu 16 cilindri in W, patru turbine si o capacitate de opt litri, proiectat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte, undeva in jurul a 1.500 de cai putere.

Primii 100 de kilometri pe ora vin, prin urmare, in aproximativ 2.4 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 420 de kilometri pe ora. Nota de plata a respectivului Bugatti Chiron, care nu a parcurs decat vreo 5.760 de kilometri pana la momentul de fata, cu toate ca se poate lauda deja cu doi proprietari la activ, este de 2.495.000 de lire sterline, potrivit specialistilor Scuderia Prestige din Anglia.

Bugatti Chiron de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Bugatti Chiron de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2021