Este oficial. Alfa Romeo 4C vine in 2013!

Este oficial. Alfa Romeo 4C vine in 2013!
Multe s-au spus si scris despre modelul 4C de la Alfa Romeo, insa nici una dintre profetiile facute de-a lungul timpului nu s-a adeverit vreodata. Totusi, din acest moment, intram in linie dreapta si 'facem cunostinta' cu primele informatii oficiale cu privire la mult anticipatul automobil italian de inalta performanta.
Distribuie pe Facebook

Conform unui anunt facut recent public de catre constructorul auto din Torino, mult anticipatul si mult asteptatul model cu motor central Alfa Romeo 4C a intrat in ultima faza de testare, debutul oficial urmand a avea loc chiar in lunile urmatoare, candva in cursul anului 2013.

Din nefericire, compania italiana nu a tinut sa faca si alte precizari - precum detaliile aflate in stransa legatura cu fisa cu specifcatii tehnice, de exemplu, insa, daca revenim la zvonurile de odinioara, atunci trebuie precizat ca viitorul automobil de inalta performanta este asteptat sa fie livrat la pachet impreuna cu un propulsor turbo de 1.8 litri si 230 cai putere.

Intr-adevar, nu suna deloc incurajator, dar daca punem la socoteala si constructia ultra-usoara, plus transmisia cu dublu ambreiaj, atunci situatia se schimba radical, iar cei 230 cai putere mentionati anterior sunt arhisuficienti pentru a-i imprima Alfei Romeo 4C o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde si o viteza maxima de circa 250 km/h.

Alfa Romeo 4C - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe