Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Aceeasi lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de 20.3 centimetri.

Prezentata publicului larg in ultimele zile ale anului precedent, mult anticipata versiune imbunatatita a primului Volkswagen T-Roc R din istorie a fost lansata si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la putin peste 44.880 de euro.

Insotita de un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri, cuplat la o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, respectiva masina vine cu 300 de cai. Pe ambele punti.

Volkswagen T-Roc R Facelift

Volkswagen T-Roc R Facelift

Seria vestilor bune continua cu un timp de doar 4.9 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza maxima este limitata electronic la pragul de 250 de kilometri pe ora. Potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Comercializata la preturi incepand de la suma de 44.884 de euro, varianta de top a noului Volkswagen T-Roc Facelift se bucura in standard si de blocuri optice fata / spate cu LED. Plus un set de jante din aliaj pe 18 inch.

Respectiva masina se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale, cu sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cu lumini ambientale si display central cu diagonala de 20.3 de centimetri. Conform configuratorului local.

Vopseaua metalizata, rotile pe 19 inch, dar si suspensia cu reglare adaptiva, farurile LED Matrix, trapa panoramica, scaunele incalzite sau tapiteria din piele se numara, in schimb, printre dotarile optionale. Oferite contra cost.

Volkswagen T-Roc R Facelift

Volkswagen T-Roc R Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Volkswagen T-Roc R Facelift
mai multe