Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are 585 de cai sub capota si faruri care proiecteaza animatii pe sosea in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are 585 de cai sub capota si faruri care proiecteaza animatii pe sosea in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina are 585 de cai sub capota si faruri care proiecteaza animatii pe sosea in standard
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici sistemul avansat, cu distributie variabila a cuplului, de tractiune integrala, scaunele incalzite ori instalatia audio de inalta fidelitate, de la Burmester. Conform configuratorului local.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 22 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui august, cel mai recent Mercedes-AMG GT din istorie are - incepand de azi, si un pret de vanzare. 199.690 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului vehicul, gandit special pentru a concura impotriva conationalului Porsche 911, o vor avea de achitat pe piata din Romania - unde singura versiune de motorizare disponibila se bucura de serviciile unui motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.982 de centimetri cubi, sinonima cu o putere maxima de 585 CP.

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Meniul caracteristic variantei cu pricina, mentionata si anterior, continua atat cu un sistem inteligent - cu distributie variabila a cuplului, de tractiune integrala, cat si cu o cutie automata cu noua rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, potrivit fisei cu specificatii tehnice, in exact 3.2 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului digital va urca mai apoi - mai mult sau mai putin surprinzator, pana la 315 km/h.

Cel mai recent Mercedes-AMG GT din istorie se mai poate lauda - oarecum inutil de adaugat, si cu o dotare standard extrem de generoasa, care cuprinde inclusiv faruri Digital Light cu functie de proiectare. Acestora li se alatura jante cu diametrul de 20 de inch - sculptate din aliaj usor, discuri de franare din compozit, o suspensie AMG Active Ride Control cu stabilizare semi-activa a ruliului, un diferential LSD controlat electronic, punte spate directoare, o tapiterie confectionata din piele Nappa, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, instalatie audio semnata Burmester, scaune fata echipate cu incalzire.

Mercedes-AMG GT - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze Mercedes-AMG GT - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2024