Este sfarsitul unei ere. BMW anunta oficial ultimul M cu motor pe benzina

Este sfarsitul unei ere. BMW anunta oficial ultimul M cu motor pe benzina
  • Este sfarsitul unei ere
  • BMW anunta oficial ultimul M cu motor pe benzina
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in aceasta toamna - in cursul lunii octombrie, noul model ar putea oferi undeva in jurul a 450 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ 50 de saptamani, la inceputul verii trecute, actualul Seria 2 Coupe isi intampina clientii - la momentul de fata, intr-un numar infinit de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - in ziua de astazi, la dispozitia clientilor nu se regaseste insa si o varianta M2, debutul autoturismului conceput pentru a concura impotriva unor produse ca Audi RS3 ori Mercedes-AMG A 45 apropiindu-se, ce-i drept, cu pasi repezi, conform unui comunicat de presa.

Noul BMW M2 Coupe - Poze spion

Noul BMW M2 Coupe - Poze spion

Noul BMW M2 Coupe - Poze spion

Ultimul M fara electrificare, acesta va fi animat - potrivit documentului mentionat si anterior, in randurile de mai sus, de un motor in sase cilindri, cu doua turbine, plus o capacitate de 2.993 de centimetri cubi, imprumutat de la M3 / M4.

Disponibil atat intr-o versiune dotata cu transmisie manuala in sase rapoarte, cat si intr-o varianta echipata cu o cutie automata in opt trepte de viteza - cu convertizor de cuplu, respectivul model va beneficia de un set de performante similar primului M2 CS din istorie, a tinut conducerea BMW sa afirme. Prin urmare, noul M2 Coupe ar putea dispune - spre disperarea perechii formate din Audi RS3 si Mercedes-AMG A 45, de nici mai mult, nici mai putin de 450 de cai, cu totii livrati rotilor spate.

Inutil de spus, din reteta masinii programate sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, anul viitor, incepand din aprilie, nu vor lipsi, oarecum inutil de precizat, nici suspensia sport sau franele uriase, preluate, la randul lor de la M3 / M4.

Noul BMW M2 Coupe - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (161) Poze Noul BMW M2 Coupe - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2022