Este sfarsitul unei ere. Bugatti prezinta oficial noul Mistral, ultimul sau model cu motor W16

Este sfarsitul unei ere. Bugatti prezinta oficial noul Mistral, ultimul sau model cu motor W16
  • Este sfarsitul unei ere
  • Bugatti prezinta oficial noul Mistral, ultimul sau model cu motor W16
Distribuie pe Facebook

Productia totala va fi limitata la numai 99 de unitati, sefii companiei din Molsheim anuntand insa ca toate exemplarele s-au si dat. Deja.

Bugatti a profitat de editia din acest an a exclusivistului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach pentru a prezenta publicului larg ultimul sau autoturism echipat cu o unitate cu 16 cilindri. Este vorba, mai precis, despre noul Mistral, o decapotabila cu un propulsor quad-turbo cu o capacitate de 8.0 litri - conceput pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 1.600 de cai putere si 1.600 de Newton-Metri.

Bugatti W16 Mistral

Bugatti W16 Mistral

Din pacate, conducerea companiei franceze nu a oferit niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la performante, comunicatul de presa limitandu-se la a dezvalui - in schimb, ca productia respectivei masini va fi limitata la doar 99 de bucati. Fiecare insotita de o nota de plata de cinci milioane de euro si fiecare deja rezervata.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi incepand cu 2024, superba bijuterie pe nume Mistral se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin farurile cu patru linii orizontale in dotare, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si aripile atent sculptate sau forma neobisnuita a stopurilor. La interior, de cealalta parte a portierelor, Bugatti a instalat noi scaune, un volan cu parte inferioara plata s.a.m.d.

Bugatti W16 Mistral

Bugatti W16 Mistral

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Bugatti W16 Mistral
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 August 2022