Este sfarsitul unei ere. Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina. Cat costa versiunea AMG

Este sfarsitul unei ere. Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina. Cat costa versiunea AMG
  • Este sfarsitul unei ere
  • Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina
  • Cat costa versiunea AMG
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus tapiterie din piele sau Alcantara - in functie de preferintele fiecarui client si cumparator in parte.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, ultimul Lotus insotit de un motor pe benzina a revenit recent - zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au anuntat - intr-un final, preturile versiunii I4, ce ascunde sub capota un propulsor AMG de doi litri si 360 de cai.

Lotus Emira

Lotus Emira

Lotus Emira

Insotita de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj - imprumutata, la randul sau, de la masinile diviziei de performanta din Affalterbach, aceasta varianta isi propune sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.2 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top de 283 km/h.

Disponibil initial numai intr-o configuratie First Edition - la preturi incepand de la o suma de 71.995 de lire sterline, noul Lotus Emira cu motor AMG in patru cilindri, o capacitate de 1.991 de centimetri cubi si un total de circa 360 CP promite sa mai puna la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai inclusiv si o dotare standard deloc neglijabila.

Conducerea companiei producatoare anunta ca respectiva lista cuprinde - printre altele, si o pereche de faruri cu LED, plus tapiterie realizata din piele sau Alcantara, acestora alaturandu-li-se si un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, si o instalatie audio KEF - cu puterea de 340 W, scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, camera pentru marsarier.

Lotus Emira

Lotus Emira

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Lotus Emira
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2022