Este sfarsitul unei ere. Nemtii au produs pentru ultima oara aceasta masina

Este sfarsitul unei ere. Nemtii au produs pentru ultima oara aceasta masina
  • Este sfarsitul unei ere
  • Nemtii au produs pentru ultima oara aceasta masina
Distribuie pe Facebook

Cel din urma model se remarca atat prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de galben, cat si prin nenumaratele componente exterioare din fibra de carbon.

Universul auto a mai pierdut, de curand, o stea, oficialii celebrei companii germane Audi anuntand recent, chiar pe parcursul acestor zile, ca asamblarea exoticului R8 a ajuns la final. Drept urmare, o traditie inceputa in 2006 este acum istorie.

Ultimul Audi R8

Finisat in nuanta Vegas Yellow, ultimul vehicul din fascinanta serie se mai lauda, din punct de vedere vizual, si cu multiple piese din fibra de carbon, in timp ce pachetul tehnic culmineaza cu motorul aspirat in zece cilindri, cu capacitate de 5.2 litri si 620 de cai putere in dotare, de sub capota, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj, cu sapte trepte in echipare.

Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu acceleratia la podea, rezolvarea intr-un interval de 3.1 secunde. Acelasi Audi R8 a mai pregatit, anuntau anterior nemtii, si o viteza de top de peste 330 km/h.

Lansat acum aproape doua decenii si ajuns la cea de-a doua generatie, impozantul supercar cu propulsorul montat central nu se va bucura de un urmas direct, unele surse vorbind insa, ce este drept, despre posibilitatea dezvoltarii unei sportive pur electrice, pe baterie, cu patru unitati diferite, cate una pentru fiecare roata, pentru performante unice.

Ultimul Audi R8

Ultimul Audi R8

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2024