Estoque traieste - Lamborghini inca planuieste un super sedan!

Estoque traieste - Lamborghini inca planuieste un super sedan!
In cazul in care noul Porsche Panamera ti se pare doar o blasfemie, te-ai putea opri din citit chiar acum. Stephan Winkelmann, CEO Lamborghini, a lasat recent sa se inteleaga ca este foarta posibila aparitia unui model cu patru usi in gama companiei pe care o conduce.
Distribuie pe Facebook

Desi va sosi cu intarziere la petrecere, Lamborghini are de gand sa-si trimita propriul reprezentant in segmentul supercarurilor cu patru usi. Constructorul italian incepuse deja sa testeze apele cu doi ani in urma, atunci cand a prezentat conceptul Estoque la Salonul Auto de la Paris, insa din cauza crizei financiare proiectul parea ca a fost inghetat. Lucrurile sunt acum pe cale sa se schimbe, Winkelmann afirmand ca "un al treilea model s-ar potrivi foarte bine gamei Lamborghini". Mai mult de atat, CEO-ul companiei italiene a mai declarat ca "o masina cu patru usi ar fi o abordare fezabila".

Versiunea de productie a lui Estoque va prelua cel mai probabil cat mai multe elemente de design de la concept, in timp ce platforma folosita ar putea fi imprumutata chiar de la Porsche Panamera.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 August 2010