Exclusivitate la superlativ: Porsche 911 Turbo cu bunatati Porsche Exclusive

Exclusivitate la superlativ: Porsche 911 Turbo cu bunatati Porsche Exclusive
  • Porsche dezvaluie noul 911 Turbo by Porsche Exclusive
  • Meniul include numeroase bunatati exterioare si interioare
  • Clientii pot opta si pentru alte combinatii de culori sau materiale
Distribuie pe Facebook

De mai bine de doua decenii si jumatate, Porsche Exclusive reprezinta alegerea ideala pentru cei care viseaza la un Porsche cu adevarat unic.

Desi este unul dintre putinele automobile sinonime cu perfectiunea, inginerii Porsche sunt departe de a fi terminat cu finisarea ultimei generatii a legendarului 911 Turbo. Altfel spus, posesorii supercarului german ce viseaza la o doza extra de exclusivitate au acum la dispozitie numeroase noi optiuni, toate acestea fiind reunite sub bagheta Porsche Exclusive.

Asa cum se poate observa si din aceste fotografii, numarul de magie porneste inca de la nivelul caroseriei, acolo unde divizia de personalizare a constructorului din Stuttgart este pregatita sa adauge cateva elemente cu adevarat speciale, nuanta metalizata Lime Gold si jantele finisate in doua culori fiind de departe cele mai reprezentative detalii. Nu lipsesc insa din meniu nici farurile cu tenta fumurie sau stopurile cu sticla transparenta.

Porsche 911 Turbo by Porsche ExclusivePorsche 911 Turbo by Porsche Exclusive

Porsche 911 Turbo by Porsche Exclusive

In ceea ce priveste aspectul interior, propunerea facuta de specialistii Porsche Exclusive proprietarilor noului 911 Turbo include insertii de piele maronie si Lime Gold, plus accente de Alcantara, cusaturi contrastante si ornamente realizate din fibra de carbon. Cei nemultumiti insa de alegerea facuta de divizia de personalizare a constructorului din Stuttgart sunt invitati sa vina cu propriile lor sugestii in materie de culori si materiale, iar germanii nu vor spune nu. Asta in cazul in care se plateste pretul corect.

Un pret care, cel mai probabil, ajunge sa fie format chiar si din patru zero-uri in cazul in care clientul opteaza pentru programul complet.

Porsche 911 Turbo by Porsche Exclusive

Porsche 911 Turbo by Porsche ExclusivePorsche 911 Turbo by Porsche Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche 911 Turbo by Porsche Exclusive
mai multe