Tuning de fabrica: Porsche Exclusive isi lasa amprenta asupra noului Macan S

Tuning de fabrica: Porsche Exclusive isi lasa amprenta asupra noului Macan S
  • Porsche Exclusive a luat la modificat noul crossover Macan S
  • Meniul include numeroase bunatati exterioare si interioare
  • Clientii pot opta si pentru alte combinatii de culori sau materiale
Distribuie pe Facebook

Fiindca nimeni nu s-a incumetat pana acum sa-i dea un plus de savoare noului Macan, departamentul Porsche Exclusive a preluat chiar el aceasta sarcina de la marile companii de tuning ale planetei.

Ce se intampla atunci cand posibilitatile de configurare oferite de producatorul tau preferat nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface poftele? Din pacate, optiunile sunt limitate, insa industria tuningului reprezinta una dintre pricinpalele rezolvari ale acestei probleme. Si spunem una fiindca ar mai fi (inca) o solutie: departamentele de personalizare din cadrul companiilor auto de lux, precum Porsche Exclusive, de exemplu.

Porsche Macan S by Porsche Exclusive

Avand la baza primul crossover din istoria constructorului german, cea mai noua creatie a specialistilor Porsche Exclusive reuseste sa se remarce inca de la prima sa aparitie, nuanta Sapphire Blue Metallic de la nivelul caroseriei fiind principalul vinovat pentru aceasta situatie. Nu vor trece insa neobservate nici blocurile optice cu tenta fumurie sau jantele de dimensiuni generoase, vopsite in doua culori si inzestrate cu un design in cinci spite, nota finala fiind data de numeroasele accente de negru ce scoate in evidenta prizele uriase intalnite la nivelul partii fata sau difuzorul de aer integrat regasit in echiparea spoilerului spate.

Porsche Macan S by Porsche Exclusive

Aceeasi combinatie interesanta de negru si bleu a fost utilizata, de asemenea, si la nivelul interiorului, raportul de forte dintre cele doua nuante schimbandu-se in favoarea negrului, care acopera numeroasele insertii de piele regasita aici - inclusiv cotiera gravata cu logo-ul Macan S. Asta in timp ce culoarea metalizata Sapphire Blue a primit rolul de a transforma ornamentele aplicate panoului de bord, respectiv fetelor usilor in adevarate vedete ale cockpit-ului.

Porsche Macan S by Porsche Exclusive

Din pacate, nu avem nici un fel de idee daca specialistii Porsche Exclusive au operat vreun fel de imbunatatire si la nivelul motorizarii V6 biturbo de trei litri si 340 de cai putere, insa cele 5.2 secunde necesare acceleratiei de la 0 la 100 km/h ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru absolut oricine. Nu de alta, dar pana la urma vorbim de un crossover, si nu chiar de un model sport pur sange...

Porsche Macan S by Porsche Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Macan S by Porsche Exclusive
mai multe