Exteriorul ca exteriorul, dar nu vrei sa ratezi pentru nimic in lume INTERIORUL acestui Audi Q8

Exteriorul ca exteriorul, dar nu vrei sa ratezi pentru nimic in lume INTERIORUL acestui Audi Q8
  • Este expus la Audi Forum din Neckarsulm
  • Nuanta exterioara este denumita Navarra Blue Metallic
  • In habitaclu avem materiale si culori din catalogul Audi Exclusive
Distribuie pe Facebook

Acest exemplar Q8, expus momentan la Audi Forum din Neckarsulm, atrage toate privirile. Nu cu exteriorul finisat intr-o nuanta deosebita, ci cu habitaclul "imbracat" cu materiale si culori alese direct din catalogul Audi Exclusive.

Constructorul din Ingolstadt a lipsit destul din segmentul SUV-urilor coupe, acolo unde BMW-ul X6 si Mercedes-ul GLE Coupe fac legea. Asa se face ca anul trecut, Audi a lansat mult-asteptatul Q8, un SUV care imbina sportivitatea cu eleganta.

Acesta este asamblat la uzina Volkswagen din Bratislava iar primele exemplare au inceput sa fie zarite deja pe strazile din intreaga lume. Putine insa se pot compara cu acest Q8, expus momentan la celebrul showroom Audi Forum din Neckarsulm, care ne demonstreaza ca daca banii nu sunt o problema, lista cu dotari optionale poate fi kilometrica.

Audi Q8 in Navarra Blue Metallic

Pentru exterior a fost aleasa nuanta Navarra Blue Metallic, insa interiorul este cel care capteaza toata atentia. Si nici nu ar avea cum sa fie altfel, avand in vedere materialele si combinatiile de culori folosite. Bordul este imbracat in piele neagra, ornamentele interioare sunt din aluminiu, iar scaunele fata si spate sunt imbracate in piele bicolora.

Cele doua nuante, Diamond Silver si Royal Blue, pot fi zarite si pe fetele usilor. Desigur, acestea nu sunt dotari si finisaje "obisnuite", ci unele pe care le regasesti numai in catalogul Audi Exclusive.

Audi Q8 in Navarra Blue Metallic

Inscriptia de pe spate ne arata ca avem de-a face cu un Q8 50 TDI, asta insemnand ca sub capota SUV-ului german regasim un propulsor diesel de 3.0 litri TDI, care livreaza ambelor punti 286 de cai putere si 600 Nm cuplu. O asemenea versiune, de fapt singura disponibila, pleaca in Romania de la 76.990 de euro.

Audi Q8 in Navarra Blue Metallic

Distribuie pe Facebook
mai multe