Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedanul din 2013 are 420 de cai sub capota si face suta in doar 4.8 secunde

Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedanul din 2013 are 420 de cai sub capota si face suta in doar 4.8 secunde
  • Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Super-sedanul din 2013 are 420 de cai sub capota
  • Face suta in doar 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 250 de kilometri pe ora. Daca mai trebuia cumva precizat.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si disponibila, aparent, la vanzare pana in 2018, cea de-a patra generatie a celebrei game comercializate sub denumirea de Audi A6 si-a intampinat clientii - oarecum inutil de mentionat, intr-un numar impresionant, aproape nelimitat, de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de faimoasa companie germana la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana si-a facut loc, deloc surprinzator, ba dimpotriva, si o varianta inalta de performanta pe nume S6 - animata de un propulsor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.993 de centimetri cubi.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Despre masina cu o putere maxima de circa 420 CP - de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 4.8 secunde, dupa spusele producatorului auto cu sediul in Ingolstadt, este vorba si in acest material, un astfel de exemplar pornind, de curand, in cautarea unui nou proprietar. Asamblat acum noua ani si caracterizat de un rulaj de 64.304 kilometri - afirma actualul posesor, modelul cu o caroserie cu patru portiere, de culoare albastra, si jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, dotate cu anvelope P Zero de la Pirelli, este insotita de o nota de plata de 37.000 de dolari, un minus de 45.770 de dolari comparativ cu pretul original.

Lista atractiilor principale continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o pereche de faruri cu LED, plus un set de scaune fata cu actionare electrica si functii de incalzire, de ventilatie si - important de adaugat, masaj. Impresionantul S6 a mai fost echipat de oficialii Audi - inainte de a parasit linia de fabricatie, si cu o suspensie sport, si cu discuri de franare de dimensiuni generoase, cu un diferential pentru puntea spate, o transmisie automata cu sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, afisaj pe parbriz, asistent pentru vederea pe timp de noapte, tapiterie realizata din piele, tractiune integrala etc.

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (169) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2022