Ferrari FXX K costa 2.5 milioane euro. Toate exemplarele au fost deja vandute

Ferrari FXX K costa 2.5 milioane euro. Toate exemplarele au fost deja vandute
  • Noul Ferrari FXX K costa 2.5 milioane euro
  • Productia nu va depasi mai mult de 3x unitati
  • Toate exemplarele au fost deja vandute
Distribuie pe Facebook

Vesti proaste pentru cei care visau la un Ferrari FXX K. Cele mai putin de 40 de unitati ce urmeaza a fi fabricate au fost deja vandute. Si asta in ciuda faptului ca pretul unui singur exemplar al hypercarului italian se ridica la suma de 2.5 milioane euro.

Anuntat in urma cu doar doua zile, noul Ferrari FXX K gazduieste sub capota acelasi sistem de propulsie hibrid precum modelul LaFerrari, atat motorul pe benzina, V12 de 6.262 centimetri cubi, cat si cel electric fiind insa modificate pentru a livra un total 1.050 cai putere.

Fisa cu specificatii tehnice este completata si in cazul de fata de o transmisie cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune spate, primele informatii cu privire la performantele reusite de hypercarul italian indicand un timp pe circuitul de la Fiorano de numai 1 minut si 14 secunde.

Minusul de cinci secunde comparativ cu reusita modelului LaFerrari se datoreaza si aerodinamicii imbunatatite, noul Ferrari FXX K generand o forta de apasare chiar si cu pana la 50 de procente mai mare comparativ cu "versiunea sa de strada" - de 540 kg la 200 km/h, de exemplu.

Tot pe lista cu atractii principale propusa de hypercarul italian regasim, de asemenea, si o suspensie sport cu amortizoare magnetoreologice, discuri carbon ceramice de pana la 398 mm, diferential electronic de ultima generatie, dar si un sistem KERS reglabil in patru moduri diferite.

Produs intr-o editie limitata la mai putin de 40 de unitati, noul FXX K are un pret pe masura caracteristicilor sale. In ciuda celor 2.5 milioane de euro cerute de Ferrari, toate exemplarele au fost deja vadute. Drept urmare, doritorii de senzatii tari vor fi nevoiti sa se orienteze catre o alta optiune.

Lasam insa in urma informatiile si detaliile de ordin oficial si ne indreptam privirea catre primele fotografii ce surprind hypercarul italian in lumea reala.

Ferrari FXX K - Poze Reale

Ferrari FXX K - Poze Reale

Ferrari FXX K - Poze Reale

Ferrari FXX K - Poze Reale

Ferrari FXX K - Poze Reale

Ferrari FXX K - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Ferrari FXX K - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2014