Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii anunta ca noul Purosangue va oferi un motor V12 aspirat

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii anunta ca noul Purosangue va oferi un motor V12 aspirat
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Italienii anunta ca noul Purosangue va oferi un motor V12 aspirat
Distribuie pe Facebook

Insotit de o capacitate de 6.5 litri, respectivul propulsor ar putea livra - rotilor de pe ambele punti - un total de pana la 800 de cai.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, primul SUV de la Ferrari a revenit de curand, pe parcursul zilelor acestea, in atentia publicului larg. Explicatia: italienii au dezvaluit, prin vocea lui Benedetto Vigna, actualul conducator al constructorului cu sediul in Maranello, ca viitorul Purosangue se va bucura de un benzinar aspirat cu 12 cilindri in V.

Ferrari Purosangue - Teaser oficial

Oficialul marcii fondate in urma cu mai bine de 80 de ani nu a oferit - din pacate - si alte informatii sau detalii cu privire la respectiva motorizare, insa ar putea fi vorba despre o unitate de 6.5 litri, cu pana la 800 de cai pe ambele punti.

Primul SUV de la Ferrari va debuta pe parcursul urmatoarelor saptamani sau luni si va concura impotriva unor nume ca Lamborghini Urus ori Aston Martin DBX 707. La momentul actual, pretul viitorului Purosangue nu reprezinta decat un mister si o necunoscuta de proportii, singura certitudine constand in faptul ca acest numar va avea sase cifre in a sa componenta.

Revenind insa la subiectul principal al materialului, respectivul motor V12 ar putea fi acompaniat ulterior - sugereaza anumite voci - fie de un propulsor biturbo cu opt cilindri in V si o capacitate de patru litri, fie de un V6 electrificat.

Ferrari Purosangue - Poze spion

Ferrari Purosangue - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2022