Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii au publicat acum prima fotografie oficiala a noului Purosangue

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii au publicat acum prima fotografie oficiala a noului Purosangue
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Italienii au publicat acum prima fotografie oficiala a noului Purosangue
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Maranello nu a oferit - in schimb, nici macar o singura informatie cu privire la viitoarea fisa tehnica.

Surprins de-a lungul timpului in numeroase filme si imagini spion, primul SUV de la Ferrari a fost confirmat - in sfarsit, de oficialii companiei italiene. Din pacate, poza ce anunta lansarea noului Purosangue nu dezvaluie mare lucru - nici din punct de vedere stilistic, nici daca vine vorba despre specificatiile de ordin tehnic, cu sefii din Maranello limitandu-se la a preciza ca unele dintre zvonurile ce au ca subiect rivalul lui Lamborghini Urus sunt reale.

Ferrari Purosangue - Poze spion

Ferrari Purosangue - Poze spion

Programat sa debuteze pana la sfarsitul lui 2022 - se mentioneaza in postarea de pe pagina de Facebook a producatorului, respectivul model iese in evidenta printr-un design SF la nivelul partii din fata a caroseriei in cinci portiere, ce are ca sursa de inspiratie duo-ul format din SF90 Stradale si SF90 Spider.

Noul Ferrari Purosangue va mai beneficia - printre altele, si de unele detalii laterale proeminente, un difuzor posterior masiv, o evacuare cvadrupla si stopuri unite cu o banda iluminata. La interior, primul SUV din istoria italienilor ar trebui sa ofere si instrumente de bord digitale, display color pentru pasagerul din dreapta soferului, scaune fata multifunctionale, bancheta spate cu locuri individuale - eventual, piele, Alcantara, fibra de carbon etc.

In plan tehnic, respectivul model este asteptat sa porneasca pe urmele actualului Lamborghini Urus alaturi de un V12 fara supraalimentare, aspirat natural, un V8 cu doua turbine si / sau un V6 supraalimentat cu doua turbine si acompaniat de un motor electric cu o baterie de aproximativ 7.45 kWh.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2022