Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost filmat pentru prima oara in teste!

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost filmat pentru prima oara in teste!
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue a fost filmat pentru prima oara in teste!
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc in urmatoarele doua saptamani, pe parcursul lui septembrie. Potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Anuntat in urma cu aproximativ patru luni, primul SUV din istoria marcii Ferrari a revenit de curand - pe parcursul zilelor trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Un prototip noului Purosangue a fost surprins - recent, in teste, scotand la iveala proportiile mai putin obisnuite ale caroseriei cu cinci portiere. Din pacate, interiorul nu reprezinta in continuare decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Programat sa renunte la toate secretele sale la inceputul toamnei, primul SUV din istoria marcii Ferrari va fi pus in miscare - initial, de o motorizare aspirata. In 12 cilindri.

Insotit de o capacitate de 6.5 litri, propulsorul noului Purosangue ar putea produce mai mult de 800 CP. Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in maxim 3.5 secunde.

Cat despre pretul de vanzare, sansele ca nota minima de achitat sa depaseasca o suma de 250.000 de euro nu sunt deloc mici. Ba dimpotriva - inutil de adaugat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2022