Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue, surprins pentru prima oara pe strazile Europei

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue, surprins pentru prima oara pe strazile Europei
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue, surprins pentru prima oara pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de circa 390.000 de euro, respectivul autoturism se bucura de serviciile unui propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate uriasa, de 6.5 litri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 17 saptamani, inca din ultima parte a lunii septembrie, primul SUV din istoria companiei Ferrari stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Comercializat sub denumirea de Purosangue, in schimbul unei sume minime de 390.000 de euro, impresionantul automobil iese numaidecat in evidenta prin design-ul SF al partii frontale, lista atractiilor exterioare continuand cu blocurile optice posterioare duble si, important de precizat, deschiderea in sens invers a portierelor.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, noul produs al italienilor se lauda inclusiv cu o plansa de bord simetrica, exclusivistul model plusand cu ceasuri de bord digitale si configurabile, cu un ecran color destinat pasagerului din dreapta soferului, cu patru scaune individuale, sculptate atent, o tapiterie realizata din piele ori Alcantara, o instalatie audio de inalta fidelitate, marca Burmester, climatizare cu reglare automata a temperaturii, volan cu padele.

In plan tehnic, controversatul SUV de la Ferrari propune o solutie unica in segment, mult anticipatul Purosangue fiind livrat alaturi de un V12 aspirat de 6.5 litri si putin peste 720 de cai putere. Din peisaj nu lipsesc insa, daca mai trebuia mentionat, nici transmisia automata cu opt rapoarte si cu dublu ambreiaj, nici tractiunea integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.3 secunde; suna bine, nu-i asa?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2023