Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri. Cum arata in realitate

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri. Cum arata in realitate
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? De la aproape 70.000 de dolari, fara a lua insa in calcul si costul eventualelor echipamente optionale.

Prezentat publicului larg in urma cu doar cateva zile, primul Bronco Raptor din istoria Ford stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, acesta se remarca in special prin caroseria mai lata cu aproximativ 25 de milimetri decat cea a versiunii standard, insa nici anvelope all-terrain cu diametrul de 37 de inch nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Ford Bronco Raptor

Ford Bronco Raptor

De cealalta parte a portiere, la interior, respectiva masina dispune si de scaune cu suport lateral marit, de volan multifunctional cu design in trei spite, de instrumente de bord digitale si un display central de dimensiuni generoase. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria partial perforata, realizata dintr-o combinatie de piele, plus velur, instalatia audio cu zece difuzoare B&O etc.

In plan tehnic, primul Bronco Raptor din istoria Ford a pregatit un benzinar cu sase cilindri, bloc din fier-grafit, doua turbine si o capacitate de trei litri, acompaniat de o transmisie automata cu zece rapoarte si padele din magneziu pentru schimbarea treptelor de viteza. Livrarea celor peste 400 de cai disponibili se face catre ambele punti, prin tractiunea integrala cu sapte moduri de rulare pentru off-road, pare-se.

Aceeasi masina programata sa-si faca aparitia in showroom-uri, la preturi incepand de la 69.995 de dolari, din primavara anului 2022 mai ofera, printre altele, si garda la sol de 33 de milimetri, multumita si suspensiei dotate cu un set de amortizoare FOX. Spre deosebire de versiunea standard, cumparatorii nu vor avea la dispozitie, in cazul de fata, decat o varianta cu patru portiere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Ford Bronco Raptor
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2022