Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre nota de plata, clientii impresionantei versiuni de performanta a gamei Bronco vor avea de achitat o suma pe masura capabilitatilor acesteia, de cel putin 69.995 de dolari.

Inceputul anului 2022 marcheaza debutul unei noi variante in gama Bronco, Ford publicand in cursul diminetii zilei de astazi primele imagini si detalii oficiale ale mult anticipatului Bronco Raptor. Disponibila la vanzare din martie, la preturi ce pornesc de la 69.995 de dolari, respectiva masina ofera o reteta imposibil de ignorat.

Lista ingredientelor magice debuteaza cu o caroserie mai lata cu aproximativ 25 de milimetri decat cea a versiunii standard, seria vestilor bune continuand cu garda la sol ce masoara acum undeva in jurul a 33 de centimetri, aparent.

Ford Bronco Raptor

Ford Bronco Raptor

Primul Ford Bronco Raptor din istorie se mai poate lauda, de asemenea, si cu jante oferite alaturi de anvelope all-terrain de 37 de inch. Nu trebuie insa lasat deoparte nici motorul de sub capota: un benzinar cu sase cilindri, bloc din fier-grafit, doua turbine si o capacitate de trei litri, ce dezvolta putin peste 400 de cai putere.

O cutie automata cu zece rapoarte in dotare completeaza, impreuna cu tractiunea integrala cu sapte moduri pentru rularea in off-road si suspensia insotita de un set de amortizoare FOX, printre altele, fisa cu specificatii de ordin tehnic.

In plan vizual, varianta Raptor a noului Ford Bronco beneficiaza de multiple piese exterioare restilizate pentru o doza maxima de agresivitate, in timp ce interiorul se bucura inclusiv de disponibilitatea unor scaune cu suport lateral marit. Cat despre pachetul tehnologic pus la dispozitia clientilor, acesta cuprinde si boxe B&O.

Ford Bronco Raptor

Ford Bronco Raptor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Ford Bronco Raptor
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2022