Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri. Cum arata in realitate

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri. Cum arata in realitate
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Bronco Raptor, off-roader-ul cu motor V6 twin-turbo si garda la sol de 33 de centimetri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie cu aproximativ 25 de milimetri mai lata - comparativ cu versiunea standard. Plus un interior echipat - in standard sau optional, de la caz la caz, cu ceasuri de bord digitale si instalatie audio marca B&O.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani - inca de la jumatatea verii lui 2020, actualul Bronco se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de compania Ford la dispozitia clientilor se regaseste, pentru prima data in istorie, chiar si o varianta de inalta performanta - comercializata sub numele de Bronco Raptor, alaturi de un benzinar cu sase cilindri in V, doua turbine, plus o capacitate de trei litri. Proiectat pentru a livra ambelor punti - exclusiv printr-o transmisie automata cu zece rapoarte, undeva in jurul a 418 cai putere.

Ford Bronco Raptor

Ford Bronco Raptor

Ford Bronco Raptor

Disponibila in schimbul unei sume de 68.500 de dolari, impresionanta savoare a off-roader-ului produs peste Ocean - in Statele Unite ale Americii, promite sa puna la dispozitia viitorilor sai cumparatori si o caroserie mai lata cu undeva in jurul a 25 de milimetri, comparativ cu aroma standard. Lista atractiilor principale continua cu o garda la sol de 33 de centimetri, cu anvelope de 37 de inch - de la BFGoodrich, cu o suspensie dotata amortizoare semi-active marca FOX.

Acelasi Bronco Raptor se mai poate lauda - potrivit unui comunicat oferit, anterior, de Ford, si cu sapte moduri diferite de rulare. Odata ajunsi la interior, atat soferul, cat si pasagerii respectivei masini se vor bucura si de o tapiterie realizata - partial, din piele, de cusaturi si alte accente contrastante de portocaliu. Plus nenumarate insertii de piele intoarsa, de ceasuri de bord digitale si configurabile, de un display central cu diagonala de 12 inch, de volan multifunctional cu trei spite si padele din magneziu pentru schimbarea treptelor de viteza, instalatie audio B&O etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Ford Bronco Raptor
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2022