Ford a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a americanilor ofera un propulsor turbo de 2.3 litri si 280 de cai. Cat costa in Romania

Ford a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a americanilor ofera un propulsor turbo de 2.3 litri si 280 de cai. Cat costa in Romania
  • Ford a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina a americanilor ofera un propulsor turbo de 2.3 litri si 280 de cai
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 5.7 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Ford Focus Facelift

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din toamna lui 2021, actualul Ford Focus se vinde - zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse de americani la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult ori mai putin surprinzator, si o versiune Focus ST, respectivul automobil bucurandu-se de prezenta unui motor turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 2.3 litri. Disponibil si pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 34.000 de euro, modelul de dimensiuni compacte si inalta performanta vine cu o putere de 280 CP - de livrarea valorii in cauza ocupandu-se o cutie manuala in sase rapoarte sau, in mod optional, o transmisie automata cu un numar de sapte trepte de viteza.

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf GTI, reteta caracteristica aromei mentionate anterior, in randurile de mai sus, cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 5.7 secunde, fisa cu specificatii tehnice anuntand, daca mai era cumva necesara o astfel de precizare, si o viteza limitata la 250 de kilometri pe ora. Din meniu nu lipsesc insa nici spoilerele agresiv stlizate si jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch - varianta de top a celebrului autoturism din oferta companiei Ford dispunand, in standard, si de stopuri cu LED, de faruri adaptive, de senzori de parcare, instrumente de bord digitale, un display central de 13.2 inch.

Ford Focus Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Focus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2022