Ford F-150 RaptorTRAX: Iata cum arata cea mai noua jucarie a lui Ken Block!

Ford F-150 RaptorTRAX: Iata cum arata cea mai noua jucarie a lui Ken Block!
  • Ken Block ne dezvaluie cea mai noua jucarie a sa
  • Modelul are la baza camioneta Ford F-150 SVT Raptor
  • Propulsia este asigurata de un V8 supraalimentat
Distribuie pe Facebook

Jumatate pick-up, jumatate snowmobile. Asa poate fi descrisa, pe scurt, cea mai noua jucarie a celebrului Ken Block. De asemenea, mai precizam si ca aceasta raspunde la numele de Ford F-150 RaptorTRAX si, asa cum probabil ti-ai dat deja seama, are la baza camioneta Ford F-150 SVT Raptor.

A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de Ken Block, insa celebrul cascador american revine astazi in atentia noastra. Nu, nu a venit inca momentul pentru o noua parte a deja clasicei serii Gymkhana, insa nici ceea vom admira in randurile de mai jos nu ne va dezamagi. Si asta fiindca urmeaza sa vorbim de cea mai noua "jucarie" a lui Ken Block, iar acestea nu pot fi altfel decat incitante si interesante.

Ford F-150 RaptorTRAX

Cum Statele Unite au inghetat la propriu iarna aceasta, inregistrand temperaturi chiar si de pana la - 50 de grade Celsius, celebrul cascador american a apelat la "furnizorul sau de automobile" pentru a cere o mana de ajutor. Inginerii Ford nu au stat prea mult pe ganduri si s-au pus pe construit arma suprema pentru lupta impotriva zapezii.

Ford F-150 RaptorTRAX

Botezat sugestiv Ford F-150 RaptorTRAX, proiectul cu pricina are la baza un Ford F-150 SVT Raptor complet modificat, senilele Mattracks reprezentand de departe cea mai importanta imbunatatire suferita de camioneta producatorului de peste Ocean. Tot pentru a face fata cu brio tuturor provocarilor, noul Ford F-150 RaptorTRAX a mai fost inzestrat si cu un sistem de supraalimentare marca Whipple, informatiile oficiale cu privire la puterea maxima oferita acum de propulsorul V8 ascuns sub capota lipsesc cu desavarsire la acest moment.

Ford F-150 RaptorTRAX

In cazul in care imposibilul se va produce, iar camioneta de asaltat zapada va ramane blocata, pasagerii vor avea la dispozitie doua optiuni: fie vor astepta cuminti, in scaunele Recaro regasite la interior, si se vor bucura de snacks-urile, respectiv bauturile depozitate in compartimentele special proiectate, fie vor apela la placile de snowboard montate la nivelul benei si se vor salva de unii singuri. Asta in timp ce sistemul audio exterior va rasuna pe acordurile piesei Ride of the Valkyries a lui Richard Wagner.

Ford F-150 RaptorTRAX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford F-150 RaptorTRAX
mai multe