Gata cu asteptarea: Porsche prezinta oficial noul Cayenne cu trei display-uri in bord si pana la 659 CP sub capota. Cum arata in realitate

Gata cu asteptarea: Porsche prezinta oficial noul Cayenne cu trei display-uri in bord si pana la 659 CP sub capota. Cum arata in realitate
  • Gata cu asteptarea
  • Porsche prezinta oficial noul Cayenne cu trei display-uri in bord si pana la 659 CP sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 92.225 de euro. Conform configuratorului oficial.

Anuntata acum mai bine de sase saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii aprilie, cea mai recenta iteratie a celebrului Porsche Cayenne stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, respectiva masina se remarca in special prin noul design, mai agresiv ca oricand, al partii frontale, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv un ecran pentru pasagerul din dreapta soferului, oferit in premiera absoluta.

Disponibila atat intr-o versiune traditionala, cat si intr-o varianta cu alura de Coupe, reteta cu pricina continua cu blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata, cu jante acompaniate de un diametru de pana la 22 de inch, confectionate din aliaj, scaune actionate electric - cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj, instrumente de bord digitale. Dar si tapiterie realizata din piele, sistem audio de inalta fidelitate - cu tehnologie 3D, instalatie de climatizare automata.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Porsche Cayenne Facelift ofera trei sau patru optiuni diferite, in functie de piata de desfacere, configuratia de top Turbo GT mizand pe serviciile unui propulsor V8 biturbo de 4.0 litri - pe benzina. Multumita unei puteri de 659 CP - livrata rotilor de pe ambele punti, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2023