Ghici, ghicitoarea mea: Sa fie oare acesta noul BMW M4 Convertible?

Ghici, ghicitoarea mea: Sa fie oare acesta noul BMW M4 Convertible?
  • Noul BMW M4 Convertible apare intr-o prima poza oficiala
  • Modelul impresioneaza printr-un kit aerodinamic agresiv stilizat
  • Propulsia va fi asigurata de un 3.0 twin-turbo de 430 cai putere
Distribuie pe Facebook

O fotografie cu ceea ce pare a fi viitorul BMW M4 Convertible a scapat recent pe internet, dezvaluind partea posterioara a modelului ce va inlocui actualul M3 E93 Convertible.

Desi nu putem infirma, dar nici confirma ca este autentica, sursa fotografiei in cauza sustine ca aceasta a fost sustrasa din brosura oficiala a viitorului BMW M4 Convertible. Drept urmare, in cazul in care se dovedeste a fi reala, inseamna ca inlocuitorul modelului M3 Convertible va impresiona printr-un kit aerodinamic agresiv stilizat, ce aduce in partea posterioara numeroase detalii sinonime cu sportivitatea, precum un difuzor de aer pentru spoiler, un sistem de evacuare accesorizat cu patru tips-uri si, nu in ultimul rand, un eleron integrat in linia portbagajului.

De asemenea, tot multumita acestei fotografii putem spune ca viitorul BMW M4 Convertible va mai beneficia si de un set de praguri laterale cu aspect proeminent, set de praguri laterale ce face legatura intre jante de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite duble si care par sa ascunda discuri de franare carbon ceramice. In plus, si asa cum era de asteptat de altfel, nu lipsesc din meniul exterior nici prizele de aer sculptate la nivelul aripilor frontale, in timp ce meniul interior este asteptat sa aduca cu sine scaune si volan sport, dar si insertii de fibra de carbon.

In ceea ce priveste motorizarea, viitorul BMW M4 Convertible va ascunde sub capota aceeasi unitate twin-turbo de trei litri si aproximativ 430 cai putere ce va propulsa si urmatoarea generatie a super-sedanului M3, respectiv noul M4 Coupe. Tot pe lista cu specificatii tehnice vom mai regasi si o transmisie manuala cu sase rapoarte - una cu dublu ambreiaj si sapte trepte urmand a fi oferita in mod optional, plus un sistem de tractiune spate, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in mai putin de 4.5 secunde.

BMW M4 Convertible - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe