Honda a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala

Honda a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala
  • Honda a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv spoilere fata / spate agresiv stilizate. Plus scaune cu suport lateral marit.

Deconspirata de o imagine scapata recent, la inceputul acestei saptamani, pe internet, noua Honda Civic Type R a renuntat, in cursul diminetii zilei de 21 iulie, la aproape toate secretele. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in prima jumatate a anului viitor, mult anticipatul hot-hatch dispune - ca si pana acum, de un motor I4 turbo de 2.0 litri.

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Puterea maxima va fi anuntata ulterior, pe parcursul lunilor urmatoare, similar atat timpului specific probei 0-100 km/h, cat si valorii caracteristice vitezei de top. Exista insa certitudinea unei cutii manuale cu sase rapoarte - actualul comunicat de presa anuntand si revenirea sistemului de tractiune fata.

In ceea ce priveste partea stilistica, primele fotografii oficiale ale noului Civic Type R scot la iveala si o pereche de spoilere fata / spate agresiv stilizate, un set de praguri laterale proeminente, jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch - finisate intr-o nuanta mata de negru. Aceeasi lista a ingredientelor care compun reteta de la exterior mai gazduieste, printre altele, si un eleron urias.

Oferta vizuala a respectivului hot-hatch de la Honda continua cu instrumentele de bord digitale cu aspect revizuit, cu volanul multifunctional cu design cu trei spite si scaunele sport insotite de o imitatie de piele intoarsa - ce dau o savoare cu totul si cu totul speciala interiorului. Oarecum inutil de mentionat.

Honda Civic Type R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Honda Civic Type R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2022