Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere. Cat costa

Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere. Cat costa
  • Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii aprilie, cea dintai generatie a impresionantei compacte oferite de compania Acura sub denumirea de Integra Type S are, incepand de marti, si un pret de pornire. 50.800 de dolari este, mai exact, suma minima pe care clientii spectaculosului hot-hatch comercializat de divizia de lux de la Honda o vor avea de achitat pe piata din SUA - respectivul meniu debutand cu un propulsor VTEC Turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.996 de centimetri cubi, proiectat special pentru a livra persoanei de la volan o putere de aproximativ 320 CP.

Acura Integra Type S

Din pacate, atat timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si viteza de top sau consumul mediu de carburant nu raman - la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa este de asteptat ca autoturismul cu pricina sa se bucure de aceleasi performante precum actualul Civic Type R. Se stie - in schimb, ca reteta specifica departamentului tehnic cuprinde inclusiv o transmisie manuala cu sase rapoarte, un diferential cu alunecare limitata, o suspensie sport - cu amortizoare adaptive in echipare, un sistem de franare cu discuri de maxim 13.8 inch, plus etriere cu pana la patru pistoane.

Conceputa special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi S3, BMW M240i si Mercedes-AMG CLA 35, cea dintai generatie a sportivei disponibile sub numele de Acura Integra Type S se mai poate lauda, printre altele, si cu jante pe 19 inch - sculptate din aliaj usor. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici farurile cu tehnologie LED, tapiteria confectionata, partial, ce-i drept, din Ultrasuede, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, instrumentele de bord digitale, scaunele incalzite, display-ul central de 9.0 inch - compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, ori incarcarea wireless a telefonului mobil.

Acura Integra Type S

Acura Integra Type S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Acura Integra Type S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2023