Honda anunta specificatiile noului NSX. Cati CP ofera supercarul japonez?

Honda anunta specificatiile noului NSX. Cati CP ofera supercarul japonez?
  • Noua Honda NSX ofera un V6 pe benzina si trei motoare electrice
  • Puterea combinata a sistemului hibrid este de 573 CP si 645 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in fix 3 secunde
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a legendarului NSX ofera un sistem de propulsie hibrid cu 573 CP si 645 Nm, au anuntat intr-un final oficialii companiei japoneze Honda.

Dupa zile, saptamani si luni intregi de asteptare, a venit momentul ca oficialii Honda sa faca intr-un final cunoscute si specificatiile exacte ale noului NSX.

Prezentata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit in ianuarie 2015, cea de-a doua generatie a legendarului supercar japonez este pusa in miscare de un sistem de propulsie hibrid ce combina un V6 pe benzina cu trei motoare electrice.

Echipata cu o capacitate cilindrica de 3.5 litri si doua turbine de dimensiuni generoase, unitatea pe combustie interna ofera un total de 500 CP si 550 Nm, oferind totodata o distributie ideala a maselor multumita pozitiei sale centrala.

Acura NSX - Galerie FotoAcura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

In spatele V6-ului pe benzina se pozitioneaza unul dintre cele trei motoare electrice - de 47 cai putere si 135 Newton-Metri, pe cand celelalte doua - care produc impreuna undeva in jurul a 36 CP si 73 Nm, au fost pastrate, deloc surprinzator, pentru a fi pozitionate la nivelul puntii fata.

Conform oficialilor Honda, valorile maxime numara 573 de cai putere si 645 de Newton-Metri in modul mixt, livrarea acestora catre toate cele patru roti facandu-se prin intermediul unei transmisii automate cu noua rapoarte si dublu ambreiaj.

Adaugam in meniu si greutatea de aproximativ 1.725 de kilograme, iar cea de-a doua generatie a legendarului supercar japonez promite sa accelereze de la 0 la 96 km/h in fix trei secunde. Iar acesta-i doar inceputul, vestile bune continuand cu viteza de top de 307 kilometri pe ora.

Informatiile oficiale cu privire la specificatiile noului NSX se opresc pentru moment aici, insa nu si asteptarea: vanzarile vor lua startul abia in primavara anului viitor.

Acura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Acura NSX - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2015