Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a asiaticilor are motor turbo de 2.5 litri si 290 CP. Cat costa

Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a asiaticilor are motor turbo de 2.5 litri si 290 CP. Cat costa
  • Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a asiaticilor are motor turbo de 2.5 litri si 290 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii septembrie, cel mai recent Hyundai Sonata din istorie se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care asiaticii le pun dispozitia cumparatorilor a reusit sa isi faca loc, mai mult ori mai putin surprinzator, si o versiune de inalta performanta, pe nume Sonata N Line, respectivul model bucurandu-se de serviciile unui propulsor turbo in patru cilindri - cu o capacitate de 2.5 litri si undeva in jurul a 290 de cai putere, pe benzina, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Hyundai Sonata

Reteta caracteristica aromei cu pricina continua, conform documentului mentionat anterior, atat cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, cat si cu un sistem de tractiune fata, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de timp mai mic de 5.5 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre echipamentele oferite fara costuri suplimentare, din meniu nu lipsesc, dupa cum se precizeaza si in comunicatul pus la dispozitia presei, nici farurile cu LED sau jantele din aliaj - cu diametrul de 19 inch.

Acelasi super sedan cu alura de fastback si numele de Hyundai Sonata N Line se mai poate lauda si cu o trapa panoramica - actionata electric. Disponibila la preturi care pornesc de la suma de 34.950 de dolari, varianta de top a familiei Hyundai Sonata pluseaza - au mai dezvaluit asiaticii, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, dar si cu praguri laterale proeminente, camera pentru mersul cu spatele, instrumente de bord digitale, difuzoare semnate de specialistii Bose, display central cu o diagonala de 12.3 inch, elemente din microfibra, detalii din aluminiu, climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Hyundai Sonata
mai multe