I se va spune si Aston-ul saracului. Noul model de lux al britanicilor ofera doar un motor cu sase cilindri

I se va spune si Aston-ul saracului. Noul model de lux al britanicilor ofera doar un motor cu sase cilindri
  • I se va spune si Aston-ul saracului
  • Noul model de lux al britanicilor ofera doar un motor cu sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Propulsorului pe benzina i se alatura un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, printre performantele disponibile numarandu-se si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 5.4 secunde.

Anuntat in urma cu aproximativ doi ani, primul SUV din istoria Aston Martin nu s-a vandut decat intr-o versiune V8. Pana acum, ziua de astazi - 16 noiembrie 2021 - marcand debutul unei noi variante de motorizare: cu sase cilindri in dotare.

Destinat exclusiv pietei din China, noul DBX cu propulsor de trei litri, pe benzina, si 435 de cai putere pluseaza cu un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, solutia in cauza fiind imprumutata din gama Mercedes.

Aston Martin DBX Straight-Six

Aston Martin DBX Straight-Six

Meniul caracteristic modelului de lux al britanicilor continua cu o cutie automata in noua rapoarte si tractiune integrala, printre performantele disponibile numarandu-se si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 5.4 secunde. Daca mai trebuia precizat.

Conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii, acelasi Aston Martin DBX cu sistem de propulsie electrificat se mai poate lauda - aparent - si cu o viteza maxima de 259 de kilometri pe ora.

In plan vizual, respectivul SUV se remarca in special prin noul design al jantelor din aliaj, cu persoanele atente la detalii urmand a descoperi si o inscriptie Straight-Six amplasata la nivelul aripilor Straight-Six. Asa cum reiese si din pozele de presa.

Referitor la pretul de vanzare, nota de plata porneste de la echivalentul a 300.000 de dolari, un minus de aproximativ 20% comparativ cu modelul original, vandut de britanici cu o unitate V8 sub capota.

Aston Martin DBX Straight-Six

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2021