Iconic AC Roadster - Nu judeca o carte dupa coperta

Iconic AC Roadster - Nu judeca o carte dupa coperta
Urmasul lui AC Cobra se cheama acum Iconic AC Roadster. Iar sloganul companiei este: Nu judeca o carte dupa coperta. Dar nu prea am inteles sensul... Aparent masina pare una cuminte, economica si inceata? Sau e invers? Adica masina pare agresiva si cand colo nu merge mai repede decat un Logan dCi? Nu se potriveste in niciuna din cele doua situatii. Pentru ca acest bolid are nu mai putin de 800 de cp!
Distribuie pe Facebook

Noul AC Cobra nu prea mai are legatura cu Shelby si tot trecutul tumultos pe care l-a avut vechiul roadster. Cei de la Iconic si-au insusit drepturile asupra noului model pe care l-au denumit AC Roadster si s-au pus pe treaba.

Anul viitor vom asista la una dintre cele mai asteptate lansari in peisajul masinilor tari. E vorba de acest model care va intra in productia de serie in 2011. Iconic AC Roadster va fi o masina usoara, cu doua locuri, ce va redefini termenul de masina sport. Asta pentru ca va avea sub capota un motor de 7 litri Ford, ce scoate 800 de cp.

Cei de la Iconic o iau incet, pas cu pas. In 2009 au prezentat primele imagini cu conceptul si in 2010 au lansat primul set de fotografii oficiale cu masina. Si in timp ce cititi, probabil se lucreaza la cateva prototipuri de serie, dupa care va urma modelul pentru vanzare. Dar momentan, Iconic ne loveste cu acest slogan: Don't judge a book by its cover.

Pe care tot nu l-am inteles sinceri sa fim. Dar tu, ce intelegi din acest slogan pentru viitorul AC Roadster?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Game Over - Noul AC Cobra iese pe strada in 2011
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2010