Imaginile care fac BMW sa tremure de frica. Mercedes a publicat primele poze cu masina de 800 CP

Imaginile care fac BMW sa tremure de frica. Mercedes a publicat primele poze cu masina de 800 CP
  • Imaginile care fac BMW sa tremure de frica
  • Mercedes a publicat primele poze cu masina de 800 CP
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge pe strazi, cel mai devreme, chiar inainte de sfarsitul anului 2021.

639 de cai pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.2 secunde. Sunt elementele care transforma noul Mercedes-AMG GT63 S 4MATIC+ in cea mai puternica si, totodata, rapida masina de familie oferita, zilele acestea, spre comercializare de conducerea producatorului german cu sediul in Stuttgart.

Urmatoarele luni vor aduce insa o noua versiune de top in gama proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Porsche Panamera, mult anticipata varianta pe nume GT 73 e iesind pentru prima data in fata publicului larg, in cateva fotografii oficiale de tip teaser.

Mercedes-AMG GT 73 e - Primele poze

Specificatiile exacte ale masinii pozate alaturi de noul monopost de Formula 1 si de viitorul Mercedes-AMG One lipsesc, pentru moment, din peisaj, cele mai recente zvonuri si speculatii vorbind despre o putere totala de 800 de cai. Obtinuta, pare-se, prin combinarea unui motor electric cu un benzinar V8 biturbo de 4.0 litri.

Valorile maxime, oricare ar fi acestea, vor fi livrate rotilor de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii automate cu un numar necunoscut de rapoarte, drept pentru care timpul necesar bifarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar putea cobori sub trei secunde.

Complet necunoscute sunt si datele legate de pret sau disponibilitate, insa exista si o parte buna, cel putin pentru persoanele curioase cum va arata mult anticipatul Mercedes-AMG GT 73 e. Altfel spus, imaginile de tip teaser date, recent, publicitatii surprind atat un nou spoiler fata, cat si aripi laterale cu logo-ul E Performance.

Mercedes-AMG GT 73 e - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-AMG GT 73 e - Primele poze
mai multe