Noua masina de 800 CP de la Mercedes a fost surprinsa pe Nurburgring complet necamuflata. VIDEO

Noua masina de 800 CP de la Mercedes a fost surprinsa pe Nurburgring complet necamuflata. VIDEO
  • Noua masina de 800 CP de la Mercedes a fost surprinsa pe Nurburgring partial necamuflata
  • Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an, conform anumitor surse
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

O putere maxima de 639 CP si un sprint de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde. Sunt valorile ce definesc cel mai potent si mai rapid Mercedes pe care banii il pot cumpara la momentul de fata, extremul AMG GT 63 S 4MATIC+ 4-Door Coupe.

Situatia se va schimba insa pe viitor, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Porsche Panamera fiind asteptata sa primeasca in perioada imediat urmatoare o noua varianta de performanta.

Programata sa debuteze oficial chiar inainte de sfarsitul acestui an, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii, respectiva versiune va fi aparent vanduta sub denumirea de Mercedes AMG GT 73 e. Alaturi de un sistem de propulsie PHEV.

Intr-o alta ordine de idei, mult anticipata masina va adopta sub capota un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine care, alaturi de un motor electric montat pe puntea spate, va livra ambelor punti peste 800 CP.

Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu ar trebui sa depaseasca de aceasta data 3.0 secunde, ba dimpotriva. Cat despre viteza de top, viitorul Mercedes AMG GT 4-Door Coupe ar putea atinge peste 320 km/h.

Totodata, respectiva masina este asteptata sa doboare recordul pentru un tur la Nurburgring pentru propria categorie, de 7:29.81, detinut la ora actuala... ei bine, de noul Porsche Panamera Turbo S Facelift.

Distribuie pe Facebook
mai multe