Incredibilul pret pentru care se vinde acest Ferrari LaFerrari

Incredibilul pret pentru care se vinde acest Ferrari LaFerrari
  • Americanii de la Naples Motorsports se lauda cu singurul LaFerrari din SUA oferit spre vanzare
  • Pretul supercarului italian este insa unul prohibitiv, ridicandu-se la cinci milioane de dolari
  • Ferrari-ul are numai 325 de kilometri la bord si gazduieste in compartimentul motor peste 960 cai putere
Distribuie pe Facebook

Automobilul italian de inalta performanta iti va scoate din buzunare nici mai mult, nici mai putin de cinci milioane de dolari.

Sa faci rost de un Ferrari LaFerrari poate fi o sarcina extrem de dificila, insa nu una intocmai imposibila. Pana la urma urmei, totul este de vanzare in ziua de astazi pentru pretul corect.

Numai ca, vezi tu, in cazul de fata, pretul corect este putin cam mare: aproximativ cinci milioane de dolari va trebui sa scoti din buzunare pentru a cumpara singurul exemplar al supercarului italian oferit la vanzare in SUA.

Ferrari LaFerrari de vanzareFerrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Intr-adevar, masina a parcurs doar 325 de kilometri de la momentul iesirii de pe portile fabricii (2014) si pana in prezent, dar totusi... vorbim despre o suma de patru ori mai mare decat in mod obisnuit.

Exceptand acest detaliu, Ferrari-ul LaFerrari vandut de Naples Motorsports nu aduce nimic "special" comparativ cu celelalte 498 de exemplare fabricate, propulsia fiind asigurata inclusiv in cazul de fata de un sistem hibrid.

Un sistem hibrid ce combina un V12 pe benzina cu un motor electric pentru un total de 963 CP si 900 Nm - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 300 km/h sa se realizeze in circa 15 secunde.

In ceea ce priveste departamentul vizual, supercarul italian ne intampina cu un exterior finisat complet in negru (pana si etrierele sistemului de franare au fost vopsite in aceasta nuanta), in timp ce interiorul ofera o combinatie clasica de negru si maroniu.

Fibra de carbon (expusa) este si ea, de asemenea, prezenta din plin, Ferrari-ul LaFerrari vandut de Naples Motorsports bucurandu-se, fara doar si poate, de una dintre cele mai reusite configuratii.

Ramane insa in urma pretul de cinci milioane de dolari, care iti poate asigura inclusiv o mini-colectie auto. Asta, bineinteles, daca nu cumva ascunzi deja una in propriul garaj.

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Ferrari LaFerrari de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2015