Inginerii de la Nissan iau din nou "foaia si creionul" in mana pentru urmatorul GT-R

Inginerii de la Nissan iau din nou "foaia si creionul" in mana pentru urmatorul GT-R
  • Nissan a inceput proiectarea urmatorului GT-R
  • Viitoarea generatie a sportivei japoneze promote un plus de eficienta aerodinamica
  • Motorul V6 ar putea fi inlocuit cu un sistem hibrid
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu a aparut noua generatie de Nissan GT-R, ca inginerii niponi se grabesc deja sa il deseneze pe urmatorul.

Designerii de la fabrica din Kaminokawa, Japonia, au inceput deja sa se joace cu viitoarea generatie a "Godzillei", care se pare ca va fi diferita din cateva puncte de vedere.

Intr-un interviu recent, Shiro Nakamura, directorul de creatie al celor de la Nissan, a dezvaluit ca se lucreaza la imbunatatirea aerodinamicii si a consumului de carburant. Cea mai mare schimbare o poate suferi motorul, care s-ar putea sa devina hibrid.

Desi oficialul japonez nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceasta ipoteza, el a explicat ca producatorul japonez de automobile trebuie sa dezvolte o masina mai buna si mai eficienta in ceea ce priveste consumul de carburant.

"Cred ca putem ajunge la proportii mai bune privind inaltimea si latimea. Tot ce vom schimba la aceasta masina va contribui la performante mai bune, la o aerodinamica mai buna. Electrificarea este inevitabila pentru orice masina. Daca urmatorea generatie de GT-R va fi electrificata, nimeni nu va fi surprins." a spus Nakamura.

Noul Nissan GT-R a fost dezvelit pentru prima data la Salonul Auto de la New York din luna martie. A fost un moment important pentru compania japoneza deoarece masina a suferit cea mai mare schimbare de cand a debutat in 2007.

Chiar daca unii ar considera-o "batrana", avand in vedere ca are 9 ani, Nakamura crede ca "Godzilla" nu isi arata varsta din cauza designului unic, care nu a fost imprumutat de la nicio alta masina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2016