Jantele te vor da complet pe spate. Stai sa vezi insa cum arata si restul masinii

Jantele te vor da complet pe spate. Stai sa vezi insa cum arata si restul masinii
  • Audi a lansat in Japonia o editie limitata a noului R8
  • Vorbim, mai exact, de un unicat inspirat de Final Fantasy XV
  • Clientul va avea de platit o suma de 50 milioane yeni
Distribuie pe Facebook

Divizia japoneza a producatorului german de automobile Audi a pregatit o editie extrem de speciala a supercarului R8 V10 Plus. Numai un singur om de pe aceasta planeta o poate avea si abia dupa ce va scoate din buzunare peste 50 de milioane de yeni.

In timp ce intreaga planeta asteapta cu nerabare solutia aleasa de oficialii Audi pentru propulsia viitoarei versiuni de baza a noului R8, divizia japoneza a producatorului german de automobile a pregatit o editie extrem de speciala a supercarului din Ingolstadt.

Vorbim, mai exact, despre un unicat care porneste de la utima generatie a modelului R8 V10 Plus si care, intr-un mod mai mult sau mai putin surprinzator, utilizeaza ca sursa de inspiratie... mult anticipatul joc video Final Fantasy XV.

Avem, asadar, o caroserie de culoare neagra cu multiple motive florale - prezente inclusiv la nivelul spoilerelor fata si spate ori panourilor laterale ce au rol de admisie, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase, caracterizare de un design cu adevarat unic.

Audi R8 Final Fantasy XV

Audi R8 Final Fantasy XVAudi R8 Final Fantasy XV

Cat despre ceea ce cuprinde meniul interior, vestile bune constau intr-o combinatie contrastanta de negru si alba pentru pielea ce imbraca majoritatea suprafetelor intalnite aici, plus un set de cusaturi portocalii care mai anima atmosfera.

Detaliile tehnice ale noului Audi R8 Final Fantasy XV raman un mare mister la acest moment, insa cel mai probabil sub capota isi face veacul tot o unitate aspirata cu zece cilindri in V, capacitate de 5.2 litri si 610 cai putere precum se intampla cu varianta standard.

Trecem in revista si nelipsitele S-tronic, respectiv quattro, iar performantele anuntate de super-sportiva germana incep cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 3.2 secunde si se sfarsesc cu o viteza maxima de 330 kilometri pe ora.

Reprezentand un unicat, editia pregatita de divizia japoneza a producatorului auto din Ingolstadt se vinde pentru un pret pe masura: putin peste 50 de milioane de yeni sau, daca vrei, undeva in jurul a 464.000 de dolari. Ori 430.000 de euro, depinde pe ce continent te afli.

Audi R8 Final Fantasy XV

Audi R8 Final Fantasy XV

Audi R8 Final Fantasy XV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi R8 Final Fantasy XV
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2016