LA Auto Show 2014: Cadillac ATS-V se incordeaza la competitia germana

  • Noul Cadillac ATS-V debuteaza public la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Modelul american propune un V6 twin-turbo de 3.6 litri, 455 CP si 603 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in numai 3.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Multumiti de succesul inregistrat cu vechiul CTS-V, americanii de la Cadillac au decis sa continue operatiunea de atac lansata anterior asupra creatiilor marca Audi RS, BMW M si Mercedes-AMG.

Vizand direct fanii modelelor M3 Sedan, M4 Coupe si C63 AMG, noul Cadillac ATS-V va sosi la vanzare atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Coupe, ambele optiuni fiind animate de cate un V6 twin-turbo de 3.6 litri.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-VSalonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-V

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-V

Multumita in mare masura celor 455 CP si 603 Nm inscrisi in cadrul fisei cu specificatii tehnice, automobilul american de inalta performanta are nevoie de numai 3.9 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 96 km/h, viteza maxima de peste 298 km/h reprezentand insa punctul principal de atractie - nu de alta, dar competitia germana vine limitata la 250 kilometri pe ora.

Dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, noul Cadillac ATS-V mai dispune si de o transmisie manuala cu sase rapoarte sau una automata in opt trepte de viteza, de launch control si diferential electronic, respectiv suspensie Magnetic Ride Control ajustabila in 5 moduri diferite si sistem de franare marca Brembo, cu discuri de pana la 370 milimetri.

Pe plan estetic, meniul propus de automobilul american de inalta performanta cuprinde spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus extensii uriase aplicate aripilor laterale. Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici capota bombata a motorului, eleron proeminent aplicat portbagajului sau cele patru tips-uri ale evacuarii, in timp ce volanul sport in trei spite si scaunele cu suport lateral marit se numara printre cele mai notabile elemente interioare.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-V

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-V

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Salonul Auto de la Los Angeles 2014: Cadillac ATS-V
mai multe